Βραβείο επισκεπτών της Tripadvisor

Travellers Choice Award

βραβείο Tripadvisor Κερκίνη

Πρόκειται για ένα βραβείο που δίνεται σ’ επιχειρήσεις, επισκέψιμους χώρους, αξιοθέατα, μνημεία κλπ, που λαμβάνουν με συνέπεια εξαιρετικές κριτικές.

Tripadvisor : Κορυφαία ταξιδιωτική πλατφόρμα

Οι διακριθέντες έχουν καταφέρει να συμπεριληφθούν εντός του κορυφαίου 10% των προτάσεων του tripadvisor.com, της κορυφαίας ταξιδιωτικής πλατφόρμας στον κόσμο.

To βραβείο επισκεπτών Tripadvisor, αποτελεί επιβράβευση της προσπάθειας για ποιοτικό τουρισμό στην περιοχή της Κερκίνης. Τουρισμός, που θα σέβεται το οικοσύστημα και την αειφορία, αλλά και τον επισκέπτη. 

Δείτε κριτικές και σχόλια για την Κερκίνη

  • Ονειρεμένη τοποθεσία για ζευγάρια και οικογένειες με παιδιά (Αγγελική) : Ένας φανταστικός υδροβιότοπος με πολλά σπάνια πτηνά και πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Προορισμός must ειδικά για λάτρεις της φωτογραφίας.
  • Πολύ όμορφο μέρος (Βάσω M)  :  Κάναμε τον γύρο της λίμνης είναι ένα μαγικό μέρος με υπέροχες ομορφιές. Βόλτα στη λίμνη με βάρκες, βόλτες με άλογα. Πολύ οργάνωση για τις δραστηριότητες. Πολύ νόστιμο φαγητό . Δοκιμάστε και αγοράστε σίγουρα.
  • Εξαιρετική Εμπειρία (Φώτης Φ) : Προγραμματίστε δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε την περιοχή. Συστήνεται η ξενάγηση με βάρκα από τους έμπειρους ξεναγούς στο κέντρο της λίμνης καθώς και η ιππασία στην περιοχή. Μια επίσκεψη στη φάρμα από βουβάλια μπορεί να συμπληρώσει την περιήγηση σας. Δοκιμάστε τα ξεχωριστά πιάτα από βουβάλι που προσφέρουν τα εστιατόρια της περιοχής.