ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Εναλλακτικές δραστηριότητες στην Κερκίνη, για όλη την οικογένεια

Χαρείτε και γνωρίστε την περιοχή μας, μέσα από εναλλακτικές δραστηριότητες στην Κερκίνη, ζώντας μοναδικές στιγμές ελευθερίας στη φύση. Η παρατήρηση πουλιών είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς δράσεις. Μη ξεχνάτε πως ο υγρότοπος της Κερκίνης αποτελεί το πλέον προσβάσιμο σημείο στην Ευρώπη για Birdwatching όλο το χρόνο. 

Μια περιήγηση στα νερά της λίμνης, θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε «εκ των έσω» τον σπάνιο υγρότοπο. Είτε με παραδοσιακή πλάβα (βάρκα), είτε με μηχανοκίνητο πλοιάριο ή ακόμη και με κανό, η βαρκάδα στην Κερκίνη αποτελεί εμπειρία. Ακολουθήστε άλλες δραστηριότητες στην Κερκίνη, όπως περιήγηση μ’ άλογα στις όχθες της λίμνης ή στ’ Άνω Πορόια. Trekking ή ποδηλασία περιμετρικά της Κερκίνης και στα ευρωπαϊκά μονοπάτια Ε/4 και Ε/6. Διαδρομές στο σαγηνευτικό Μπέλλες με τζιπ 4X4, mountain bike η με τα πόδια ακολουθώντας οργανωμένα μονοπάτια κ.α.

Επιχειρήσεις που προσφέρουν οργανωμένες εναλλακτικές δραστηριότητες στην Κερκίνη, είναι στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουν πρωτόγνωρες εμπειρίες. Είτε σε ήρεμο και χαλαρό ρυθμό είτε σ’ έντονο που θα κάνει την αδρεναλίνη σας να “χτυπήσει” … κόκκινο. Δράσεις στην Κερκίνη και στην όμορφη φύση της για όλες τις ηλικίες και για όλη την οικογένεια. 

κερκινη διαμονη ξενοδοχεια οικοπεριηγητης
Δράσεις

ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΜΠΕΛΛΕΣ "ΟΙΚΟ-ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ"

Κερκίνη

info