ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΝΗ

ΚΑΦΕΣ & ΓΛΥΚΟ

Ζαχαροπλαστεία και καφετέριες στην Κερκίνη
για όμορφες στιγμές χαλάρωσης !!!

Καφετέριες στην Κερκίνη, αλλά και γραφικά ζαχαροπλαστεία, για όμορφες στιγμές χαλάρωσης κατά την παραμονή σας στην περιοχή μας. Είτε σε κάποιο διάλειμμα των δραστηριοτήτων σας στη φύση, είτε μετά το φαγητό ή στο τέλος μιας έντονης μέρας. Απολαύστε παραδοσιακά γλυκά και μοναδικά ροφήματα, που σίγουρα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους. Νιώστε όμορφα και οικεία, σε προσεγμένους χώρους, για όλη την οικογένεια.

Στα ζαχαροπλαστεία μπορείτε να δοκιμάσετε παραδοσιακό Καζάν-ντιπί από βουβαλίσιο γάλα, που αποτελεί το must γλύκισμα στην περιοχή. Θα βρείτε επίσης, λαχταριστή σπιτική καρυδόπιτα, πορτοκαλόπιτα κ.α. Συνδυάστε τα με Πολίτικο παγωτό καϊμάκι, που λιώνει στο στόμα.  

Στις καφετέριες της Κερκίνης, επιλέξτε ανάμεσα σε αφεψήματα με τοπικά βότανα, ζεστούς ή κρύους καφέδες, αλκοολούχα ποτά, βραδινά κοκτέιλ. Υπάρχει ασφαλώς και το παραδοσιακό ρακόμελο, που θα σας μεταφέρει με τον πιο γλυκό και μεθυστικό τρόπο τη ζεστασιά του !!!

Ζαχαροπλαστεία και καφετέριες στην Κερκίνη, με φιλική ατμόσφαιρα, απόλυτη ποιότητα και διακριτικό service για όλη την οικογένεια. Απολαύστε παραδοσιακά γλυκά και μοναδικά ροφήματα, που σίγουρα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους. Νιώστε όμορφα και οικεία, σε προσεγμένους και όμορφους χώρους, όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

 

καφετέριες στην κερκίνη
Καφές - Γλυκό

ΚΑΦΕ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ "ΤΙΝΤΖΑΣ"

Άνω Πορόια

Info
κερκινη καφε
Καφές - Γλυκό

ΚΑΦΕ - ΜΠΑΡ "ΚΑΘ' ΟΔΟΝ"

Νέο Πετρίτσι

Info