ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΝΗ

ΔΙΑΜΟΝΗ

Παραδοσιακοί ξενώνες και ξενοδοχεία στην Κερκίνη,
για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης !!!

Παραδοσιακοί ξενώνες και ξενοδοχεία στην Κερκίνη και παραδοσιακοί ξενώνες, που σας προσφέρουν κάτι περισσότερο από μία απλή διαμονή. Ζεστή φιλοξενία και οικογενειακό περιβάλλον, που θα σας κάνουν να νοιώσετε σαν στο … σπίτι σας. Αναζητήστε όλες τις εποχές του χρόνου, ξενοδοχεία και παραδοσιακούς ξενώνες στην περιοχή, που θα σας ξεκουράσουν και θα σας χαλαρώσουν.

Ξενοδοχεία και παραδοσιακοί ξενώνες για κάθε απαίτηση. Σε παραδοσιακό χρώμα, με πέτρα και ξύλο ή σε πιο μοντέρνο η minimal ρυθμό. Δωμάτια με μοντέρνες ανέσεις, παραδοσιακές διακοσμητικές πινελιές και χρώματα που δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα.

Οι μικρές και φιλόξενες ξενοδοχειακές μονάδες τη περιοχής, θ’ αποτελέσουν το εφαλτήριο σας για τις εξορμήσεις σας στη μοναδική φύση του υγροτόπου της λίμνης Κερκίνης, που προσφέρει δυνατές συγκινήσεις. Κάποια μάλιστα από τα ξενοδοχεία και τους ξενώνες προσφέρουν κ’ εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση. Οι ιδιοκτήτες τους, θα σας βοηθήσουν για το πως θα γνωρίσετε καλύτερα τον όμορφο τόπο μας,

Τα ξενοδοχεία στην Κερκίνη παρέχουν απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Η φιλοξενία τους, αποτελούν ακόμη ένα κομμάτι της τουριστικής εμπειρία που προσφέρει η περιοχή μας. Εμπειρία που πρέπει να ζήσετε ή καλύτερα ν’ απολαύσετε.

κερκινη διαμονη ξενοδοχεια βιγλατορας
Διαμονή

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΒΙΓΛΑΤΟΡΑΣ"

Άνω Πορόια

Info
κερκινη διαμονη ξενοδοχεια refanidis
Διαμονή

REFANIDIS NATURAL LUXURU HOTEL

Κάτω Πορόια

Info
κερκινη διαμονη ξενοδοχεια μορφη
Διαμονή

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΜΟΡΦΗ"

Κερκίνη

Info
κερκινη δραστηριότητες
Διαμονή

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΟΙΚΟ-ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ"

Κερκίνη

Info