ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΝΗ

ΦΑΓΗΤΟ

Ταβέρνες στην Κερκίνη για γαστρονομικές απολαύσεις - εμπειρίες !!!

Οι ταβέρνες στην Κερκίνη προσφέρουν στον επισκέπτη μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Δεν είναι τυχαίο, πως η φήμη της περιοχής μας οφείλεται και στις γαστρονομικές απολαύσεις που προσφέρει. Σημείο αναφοράς βέβαια, αποτελούν συνταγές και πιάτα από βουβαλίσιο κρέας, μια και τα βουβάλια αφθονούν γύρω από τη λίμνη. Έτσι δεν είναι τυχαίο που η Κερκίνη συμπεριλαμβάνεται σήμερα στο TOP – 10 των «Γαστρονομικών Κοινοτήτων» της χώρας.

Απολαύστε μοναδικά πιάτα με πατροπαράδοτες συνταγές, που θα ικανοποιήσουν κάθε γευστική σας επιθυμία. Εκτός από μαγειρευτά (αγριογούρουνο κ.α.), παραδοσιακές πίτες και κρέατα της ώρας, πιάτα με κρέας από βουβάλι να έχουν τη τιμητική τους. Δοκιμάστε σίγουρα βουβαλίσιο καβουρμά, λουκάνικα και σουτζουκάκια. Εάν πάλι είστε λάτρεις των ψαρικών, επιλέξτε ανάμεσα στα «ποταμίσια» πέστροφα, γριβάδι (κυπρίνος), γουλιανό. Συνοδεύστε το γεύμα σας με τοπικό τσίπουρο και κρασί και κλείστε με θεσπέσιο καζάν ντιπί από βουβαλίσιο γάλα, ή παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού.

Οι ταβέρνες στην Κερκίνη σας δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα κομμάτι της τουριστικής εμπειρίας που σας προσφέρει η περιοχή μας. Εμπειρία που πρέπει να ζήσετε ή καλύτερα να … γευτείτε και ν΄ απολαύσετε !!!

 

κερκινη ταβερνες
Φαγητό

ΤΑΒΕΡΝΑ "ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ"

Άνω Πορόια

Info
κερκινη ταβερνες
Φαγητό

ΤΑΒΕΡΝΑ "ΕΙΡΗΝΗ"

Ακριτοχώρι

Info
κερκινη ταβερνες μεθοριακος σταθμος
Φαγητό

ΜΕΘΟΡΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Βυρώνεια

Info
κερκινη ταβερνες οαση
Φαγητό

ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΑΣΗ

Νέο Πετρίτσι

Info