ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΑΣΗ

ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΑΣΗ

Η ταβέρνα Όαση βρίσκεται μέσα σ' ένα καταπράσινο περιβάλλον, με αιωνόβια πλατάνια, τρεχούμενα νερά και γευστικά πιάτα για κάθ' επιθυμία !!!

κερκινη ταβερνες οαση

Η ταβέρνα Όαση  λειτουργεί από το 1994 στο Νέο Πετρίτσι, στην αρχή της καταπράσινης κοιλάδας της Λόντζας. . Συνδυάζει ποιότητα, ποσότητα και χαμηλές τιμές σ’ όλα  τα πιάτα.  

Πέρα από το συνηθισμένο μενού των κρεατικών της ώρας, οι πελάτες  έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εδέσματα από βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης (Βουβάλι στη Γάστρα, βουβαλίσια σουτζουκάκια- λουκάνικα κ.α), όπως επίσης και παραδοσιακά πιάτα (πλιγούρι με τσουκνίδα και σπανάκι, ντολμαδάκια κ.α)

Συνδυάστε  την επίσκεψη σας στην ταβέρνα Όαση, με δραστηριότητες όπως τον γύρο της λίμνης Κερκίνης η οποία απέχει 15΄ από την  Όαση.  Eπίσκεψη στ’  Οχυρό Ρούπελ (15′), στο Δημοτικό Ενυδρείο Βυρώνειας ή τις Ιαματικές πηγές Σιδηροκάστρου (5΄). Η ταβέρνα Όαση βρίσκεται στον δρόμο προς το ιστορικό Οχυρό Ιστίμπεη (επικοινωνήστε πριν με το 10ο Σ.Π. στις Σέρρες στο τηλ. 2321095100). Για όσους λατρεύουν απλά το βουνό μπορούν ν’ ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή ώστε να καταλήξουν στο λεγόμενο “Μπαλκόνι του Ουρανού” στην κορυφή “Παπαδοπούλες”, Β.Δ από το Νέο Πετρίτσι.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και άλλες δραστηριότητες μπορείτε να ρωτήσετε το προσωπικό μας. Στην ταβέρνα Όαση αναλαμβάνουμε κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. 

TIPS

=Βουβάλι στη Γάστρα =Βουβαλίσια σουτζουκάκια = Βουβαλίσια λουκάνικα

Ταβέρνα Όαση - ιδιοκτήτης

Θεόφιλος Φελεκίδης

Ιδιοκτήτης
"Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε τα πιάτα μας σ' ένα μοναδικό καταπράσινο περιβάλλον, ανάμεσα σε τρεχούμενα νερά και αιωνόβια πλατάνια"
Comments are closed.