ΚΑΦΕ – ΜΠΑΡ “ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ”

ΚΑΦΕ - ΜΠΑΡ "ΚΑΘ' ΟΔΟΝ"

Ι feel good today !!!

καφετέριες στην κερκίνη

Καφέ μπαρ Καθ’ οδόν!!! Ατμόσφαιρα φιλική, με χρώμα, λιτές γραμμές και γεύσεις μοναδικές, αναλλοίωτες… από τον καφέ, το κρασί, την ελληνική και όχι μόνο μπύρα, το ρακόμελο, το ποτό και το υπέροχα σερβιρισμένο κοκτέιλ, μέχρι το λαχταριστό γλυκό και το παγωτό!!!!
Ένας χώρος εμπνευσμένος με διακριτικό service και λεπτομέρειες, που θα τον νιώσετε δικό σας από την πρώτη στιγμή. Εδώ ο καφές είναι τέχνη, μεράκι, απόλαυση…. Οι εκλεπτυσμένες επιλογές σε ροφήματα και ποτά σε συνδυασμό με ένα καλό βιβλίο από την πλούσια βιβλιοθήκη του καταστήματος, θα σας ξεναγήσουν σε νέους δρόμους απόλαυσης και γνώσης !
Υπέροχη ατμόσφαιρα, λογικές τιμές, έμπειρο προσωπικό, κατάλληλη μουσική υπόκρουση, ζεστό περιβάλλον, σωστός φωτισμός καταπράσινος εξωτερικός χώρος σας περιμένουν για να σας χαρίσουν όμορφες μέρες και νύχτες!

Ιδανική λύση για όλες τις ώρες…  ‘Ενας χώρος που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη και τη σφραγίδα μας !!!

TIPS

= Αφεψήματα βοτάνων =Ρακόμελο =Λικέρ =Μπύρες & ποτά (περισσότερες από 50 ετικέτες) =Κρασιά =Cocktails Eπίσης στο χώρο μας λειτουργεί Δανειστική Βιβλιοθήκη 🙂

Λάζαρος Ζιαντάρης

Ιδιοκτήτης
"Είμαστε εδώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Απολαύστε τον καφέ και το ποτό σας σ' ένα εκλεκτικό περιβάλλον"
Comments are closed.