ΚΑΦΕ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ “ΤΙΝΤΖΑΣ”

ΚΑΦΕ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ "ΤΙΝΤΖΑΣ"

Σας περιμένουμε όλες τις εποχές ... μέσα στη φύση !!!

καφετέριες στην κερκίνη

Η ομορφιά και η μαγεία της φύσης μαζί με το δικό μας μεράκι συνδυάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο και δημιούργησαν το Tίντζα΄ς Cafe στα Άνω Πορόια Σερρών. Εκεί που η γεύση δίνει ραντεβού με την ποιότητα και αποτελεί έναν ευχάριστο σταθμό χαλάρωσης για όλες τις ώρες.

Ανοίξαμε την άνοιξη του 2007 και σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε μοναδικά ροφήματα, μια μεγάλη ποικιλία από καφέδες, αρκετά είδη τσαγιών και σοκολάτας, αναψυκτικά, φρέσκους χυμούς, παγωτά, εξαιρετικά σπιτικά γλυκά κουταλιού, κέικ. Κατά την επίσκεψη σας μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα σπιτικά γλυκά μας, φτιαγμένα με αγνά υλικά από τον τόπο μας. Ο χώρος μας είναι ιδανικός για οικογενειακές συγκεντρώσεις. Αφήστε τους μικρούς μας φίλους ελεύθερους να παίξουν στον παιδότοπο που είναι εξοπλισμένος με διάφορου είδους δραστηριότητες και απολαύστε ήσυχα και ξέγνοιαστα τον καφέ σας κάτω από τα πλατάνια. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με την ανάλογη μουσική και την άψογη εξυπηρέτηση μας.
Και όταν χειμωνιάσει και αλλάξει το τοπίο, είμαστε πάλι κοντά σας στον ζεστό μας χώρο με το τζάκι να δημιουργεί τάσεις χαλάρωσης και ηρεμίας. Εδώ στο σύνορο της φύσης, στα Άνω Πορόια, το Τίντζα΄ς Cafe σας περιμένει όλες τις εποχές … μέσα στη φύση.

TIPS

=Σοκολατόπιτα =Πορτοκαλόπιτα =Καρυδόπιτα =Καριόκα ταψιού =Ρεβανί με παγωτό =Σπιτική λεμονάδα

Μαρία Παπαστεργίου

Ιδιοκτήτρια
"Προτεραιότητα μας, να σα; προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και απόλαυσης μέσα στο χώρο μας, με τα προϊόντα που δημιουργήσαμε με μπόλικο μεράκι"
Comments are closed.