ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ “KERKINI FARM”

KERKINI FARM - BOYBAΛΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ

H μοναδική κάθετη μονάδα εκτροφής, παραγωγής, τυποποίησης και επεξεργασίας βουβαλίσιου κρέατος στην Ελλάδα.

H οικογενειακή φάρµα του Βασίλη Παπαδόπουλου, βρίσκεται δίπλα στη λίµνη της Κερκίνης. Η εκτροφή των βουβαλιών της Kerkini Farm σ’ ένα τέτοιο περιβάλλον µε τόσο πλούσια και αρωµατική βλάστηση δίνει στο κρέας τους, ξεχωριστή και πλούσια γεύση, μεταφέροντας την εμπειρία του φρέσκου βουβαλίσιου κρέατος στο οικογενειακό τραπέζι.

Στο σύγχρονο ιδιόκτητο εργαστήριο της, εφαρμόζει καθετοποιημένο και πιστοποιημένο έλεγχο σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας, από τη φάρμα έως το πιάτο του καταναλωτή, εφαρμόζοντας αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα υγιεινής και διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 2005:22000. Με κύριο κριτήριο τις σύγχρονες τάσεις για ισορροπημένη διατροφή, δημιουργεί και διαθέτει στην ελληνική και διεθνή αγορά, κορυφαίας ποιότητας γευστικά προϊόντα βουβαλίσιου κρέατος, που διακρίνεται για την υψηλή θρεπτική του αξία -υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, χαµηλά λιπαρά – καθιστώντας το άριστη διατροφική επιλογή για όλη την οικογένεια και για άτομα με ιδιαίτερες διατροφικές απαιτήσεις.

Έχοντας συμπληρώσει 20 χρόνια δυναμικής πορείας, με 24 βραβεία ποιότητας και περισσότερα από 300 σημεία πώλησης πανελλαδικά, σήμερα η Kerkini Farm έχει αποκτήσει ηγετική θέση στη παραγωγή και διάθεση βουβαλίσιων προϊόντων. Ως η μοναδική κάθετη μονάδα εκτροφής και επεξεργασίας βουβαλίσιου κρέατος στην Ελλάδα, χαίρει ευρύτερης αναγνώρισης και καταξίωσης στο κλάδο των Ελλήνων παραγωγών και κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του αγοραστικού κοινού, πολύτιμα εφόδια που συμβάλλουν στην επιτυχή σύνδεση του ονόματός της με την κορυφαία ποιότητα.

TIPS

= Βουβαλίσιος καβουρμάς =Βουβαλίσιο χωριάτικο λουκάνικο (βραστό ή καπνιστό) = Βουβαλίσιο σαλάμι τύπου Σερρών (με ολόκληρους κόκκους πιπεριού) =Βουβαλίσιο σουτζούκι πέταλο =Βουβαλίσιο λουκάνικο Κερκίνης =Καπνιστό φιλέτο =Λουκάνικο νωπό βουβαλίσιο =Καπνιστή βουβαλίσια μπριζόλα

Βασίλης Παπαδόπουλος

Ιδιοκτήτης
"Ανακαλύψτε και εσείς τη διαφορά και επιλέξτε 100% βουβαλίσια λουκάνικα, σουτζουκάκια, μπιφτέκια, νωπό κρέας και παραδοσιακό καβουρμά που μπορείτε να προμηθευτείτε από το κρεοπωλείο μας. Από τη φάρμα μας στο πιάτο σας"
Comments are closed.