ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ΟΙΚΟ-ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ”

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΟΙΚΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ"

Μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στον "Οικοπεριηγητή" και στο "Αρχοντικό της λίμνης" δίπλα στην Κερκίνη !!!

Στο σημείο ένωσης των δύο ορεινών όγκων, Κερκίνης (Μπέλλες), και Κρουσίων, στα ΒΔ των Σερρών, βρίσκεται το χωριό Κερκίνη, που αποτελεί έδρα του “Οικοπεριηγητή”, μίας από τις παλαιότερες κάθετες οικοτουριστικές μονάδες στη Βόρεια Ελλάδα. O “Oικοπεριηγητής” αποτελεί μια ολοκληρωμένη ιδιωτική πρωτοβουλία ανάπτυξης της οικολογικής συνείδησης μέσα από δραστηριότητες, διαμονή και φιλοξενία που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου της λίμνης Κερκίνης.

Στο συγκρότημά του λειτουργούν σήμερα, δύο ανεξάρτητοι χώροι διαμονής. Το ξενοδοχείο “Οικοπεριηγητής” και ο ξενώνας “Αρχοντικό της λίμνης” που παρέχουν σύγχρονη, ζεστή και άνετη φιλοξενία στους επισκέπτες. Eπίσης λειτουργούν το εστιατόριο “Υδρογαία”, η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και το γυμναστήριο του συγκροτήματος. Στον “Οικοπεριηγητή”, πρωταρχικός μας στόχος είναι η άνεση των επισκεπτών μας. Οι άνθρωποι Οικοπεριηγητή θα σας κάνουν να νοιώσετε σαν στο σπίτι σας.

TIPS

=Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο, café-bar και ανεξάρτητη αίθουσα εκδηλώσεων-συνεδριάσεων. =Οι χώροι του ξενοδοχείου είναι πλήρως εξοπλισμένοι με όλες τις ανέσεις και σε όλες τις κατηγορίες δωματίων.

Γιάννης Ρέκλος

Ιδιοκτήτης
"Ο Οικοπεριηγητής αποτελεί μια ολοκληρωμένη ιδιωτική πρωτοβουλία ανάπτυξης της οικολογικής συνείδησης μέσα από δραστηριότητες, διαμονή και φιλοξενία στο οικολογικό πάρκο της λίμνης Κερκίνης"
Comments are closed.