ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΚΙΝΗΣ – ΜΠΕΛΛΕΣ “ΟΙΚΟ-ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ”

ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΟΙΚΟ_ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ"

Oλοκληρωμένη πρωτοβουλία ανάπτυξης της οικολογικής συνείδησης, με δραστηριότητες στην Κερκίνη !!!

Το “Περιηγητικό Οικολογικό Κέντρο Κερκίνη – Μπέλλες” γνωστότερο ως “Οικοπεριηγητής” είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία ανάπτυξης της οικολογικής συνείδησης μέσα από ολοκληρωμένη παροχή περιηγητικών δράσεων, στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Πάρκου της λίμνης Κερκίνης.

Οι δραστηριότητες μας, όπως η οδική ξενάγηση με τζιπ 4×4, η περιήγηση στη λίμνη με κανό ή βάρκα, η κινητή κατασκήνωση για παιδιά, η τοξοβολία, η εκμάθηση καταρρίχησης από βράχο, η παραλίμνια ποδηλασία και πολλά άλλα ακόμα, υποστηρίζονται με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τους εξαιρετικούς οδηγούς/εκπαιδευτές μας.

Πάνω από όλα, όμως, υποστηρίζονται από την αγάπη μας προς τη φύση και το περιβάλλον και τη θέλησή μας να σας γνωρίσουμε από κοντά και με απόλυτη ασφάλεια το θαυμαστό υγροβιότοπο της Κερκίνης.

TIPS

= Παρατήρηση πουλιών =Φωτογραφική περιήγηση =Περιήγηση με βάρκα =Περιήγηση με κανό =Περιήγηση με 4Χ4 =Περιήγηση με ποδήλατο = Πεζοπορία - Ορειβασία =Κινητή κατασκήνωση =Εκπαιδευτικά πριγράμματα

Γιάννης Ρέκλος

Ιδιοκτήτης
"Ο Οικοπεριηγητής αποτελεί μια ολοκληρωμένη ιδιωτική πρωτοβουλία ανάπτυξης της οικολογικής συνείδησης μέσα από δραστηριότητες, διαμονή και φιλοξενία στο οικολογικό πάρκο της λίμνης Κερκίνης"
Comments are closed.