ΤΑΒΕΡΝΑ “ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ”

ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ

Πέστροφα και ντόπια κρέατα της ώρας !!!

Από το 1987 οι οικογένεια θεοδωρακέλη φιλοξενεί τους επισκέπτες τις περιοχής σερβίροντας φρέσκια πέστροφα από το ιχθυοτροφείο τις οικογένειας, το οποίο βρίσκεται δίπλα ακριβώς από την ταβέρνα, καλά κρυμμένο μέσα στην αγκαλιά του πλατανεώνα των Άνω Ποροϊων.

Μαζί με ντόπια κρέατα, όπως το βουβάλι της Κερκίνης καθώς επίσης και πολλά χειροποίητα ορεκτικά και σαλάτες αποτελούν την εγγύηση για ένα αξέχαστο γεύμα σε ένα δροσερό αλλά και ταυτόχρονα ζεστό περιβάλλον.

Ξύλινοι πάγκοι και πετροντούβαρα κάτω από τη φυλλωσιά αιωνόβιων πλατάνων με μουσική συνοδεία το κελαΐδισμα των πουλιών και το κελάρυσμα των νερών συνθέτουν την εικόνα του καλοκαιρινού χώρου.Τον εσωτερικό χώρο της ταβέρνας ζεσταίνει το πετρόχτιστο τζάκι ενώ μια κάβα από κουρβούλια και υφαντά από τη προίκα της θρακιώτισσας προγιαγιάς συμπληρώνουν τη χειμωνιάτικη θαλπωρή.

TIPS

Σαφώς πέστροφα παραγωγής μας για κυρίως πιάτο, όπως: =Πέστροφα ψητή =Πέστροφα φιλέτα πανέ (για τους μικρούς φίλους, καθαρισμένη από τα κόκκαλά της) =Πέστροφα πλακί

Γιώργος Θεοδωρακέλης

Ιδιοκτήτης
"Σερβίρουμε φρέσκια πέστροφα από το ιχθυοτροφείο τις οικογένειας, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από την παραδοσιακή πέτρινη ταβέρνα μας"
Comments are closed.