ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ “ΤΟ ΧΑΣΑΠΑΚΙ”

ΤΟ ΧΑΣΑΠΑΚΙ

Δημιουργούμε μοναδικά προϊόντα από βουβαλίσιο κρέας !!!

Από το 1976 λειτουργεί στην Ροδόπολη Σερρών το κρεοπωλείο “Το Χασαπάκι”, μια επιχείρηση επεξεργασίας αλλά και λιανικής-χονδρικής πώλησης κτηνοτροφικών προϊόντων. Ο Νάσος Κοκκώνας, δεύτερη γενιά κρεοπώλης, ανέλαβε το κρεοπωλείο το 1985.

Εδώ και αρκετά χρόνια “Το Χασαπάκι” δημιούργησε μία σειρά τυποποιημένων προϊόντων σε συσκευασία vacuum με βάση το βουβαλίσιο κρέας: βουβαλίσιο καβουρμά, βουβαλίσιο κρέας καπνιστό, λουκάνικα βουβαλίσια και βουβαλίσιο σαλάμι. Επίσης κυκλοφορούν και νωπά σουτζουκάκια βουβαλίσια καθώς και burger από βουβαλίσιο κρέας.
Το κρέας που χρησιμοποιείται στα παρασκευάσματα που παράγει η επιχείρηση μας, προέρχεται από ζώα που εκτρέφονται σε μικρές οικογενειακές μονάδες οι οποίες βρίσκονται σε χωριά γύρω από τη λίμνη Κερκίνη.

Σήμερα το “Χασαπάκι” έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες του και εκτός από το χώρο του κρέατος δραστηριοποιείται και ως Παντοπωλείο-Delicatessen με τον κύριο όγκο των ειδών του να προέρχεται από επιλεγμένες και πιστοποιημένες με HACCP, τοπικές βιοτεχνίες ή οικοτεχνίες τροφίμων και ποτών.

TIPS

Βουβαλίσιος κιμάς Βουβαλίσιος καβουρμάς βουβαλίσιο κρέας Βουβαλίσιο σουτζουκάκι Βουβαλίσιο σαλάμι Βουβαλίσιο λουκάνικο Βουβαλίσιο κρέας καπνιστό Βουβαλίσιο burger Βουβαλίσια μπριζόλα Κρέατα ξηράς ωρίμανσης

Αθανάσιος Κοκκώνας

Ιδιοκτήτης
"Εδώ και χρόνια, δημιουργήσαμε μία σειρά τυποποιημένων προϊόντων σε συσκευασία vacuum με βάση το βουβαλίσιο κρέας. Επισκεφθείτε μας στο Κρεοπωλείο μας στο κέντρο της Ροδόπολης και γνωρίστε τα"
Comments are closed.