ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΒΙΓΛΑΤΟΡΑΣ”

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΒΙΓΛΑΤΟΡΑΣ"

Μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας !!!

Ένα χάνι χτισμένο πάνω στο δρόμο που ακολουθούσαν τα καραβάνια που διέσχιζαν τα Βαλκάνια, μετατράπηκε μετά από 100 χρόνια σε παραδοσιακό ξενώνα από τους σημερινούς ιδιοκτήτες του, καθοδηγούμενοι από το πνεύμα φιλοξενίας που προϋπήρχε στο χώρο.

Το αρχοντικό χτισμένο σε έναν οικισμό ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος, με χαρακτηριστικά της Μακεδονίτικης Αρχιτεκτονικής, στους πρόποδες του όρους Κερκίνης (Μπέλες), ο Βιγλάτορας φωλιάζει στην καρδιά του χωριού κάτω από την κεντρική πλατεία αγναντεύοντας τη λίμνη Κερκίνη και την κοιλάδα των Πορροίων. Συνδυάζοντας αρμονικά αυθεντικά υλικά και έπιπλα με σύγχρονες ανέσεις, δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση φιλοξενίας στον επισκέπτη.

Ο προσεγμένος κήπος με ολάνθιστα λουλούδια, πράσινα την Άνοιξη και καλοκαίρι, χρυσοκίτρινα το φθινόπωρο και εκτυφλωτικά άσπρα το χειμώνα, αποτελεί για κάθε εποχή ένα ιδανικό αγχολυτικό ησυχαστήριο.

TIPS

=Σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Όλα τα καταλύματα του Mansion Viglatoras είναι διακοσμημένα με ζεστά χρώματα και εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση και μίνι μπαρ. =Στην τραπεζαρία σερβίρεται ευρωπαϊκό πρωινό, ενώ αργότερα, μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσιστικό ποτό ή ένα ελαφρύ γεύμα στο σνακ μπαρ του καταλύματος.

Στέργιος Καλέσης

Ιδιοκτήτης
"Ένα παλιό χάνι, μετατράπηκε σ' έναν παραδοσιακό ξενώνα που σας υποδέχεται με το χαρακτηριστικό γνώρισμα της μοναδικής τοπικής φιλοξενίας, που μένει αναλλοίωτη στο χρόνο".
Comments are closed.